Horticontact 2020 beurs. Onze lancering bij het publiek

Gedurende drie dagen stonden wij op de Horticontact 2020 beurs, 18 t/m 20 februari in de Evenementenhal Gorinchem. Wat een mooie beurs om onze lancering bekend te maken! Goede sfeer, veel bezoekers en genoeg mogelijkheden om te netwerken. De eerste opdracht concepten gingen vorige week de deur uit, dus er staat veel moois te gebeuren.

Scroll en lees dit artikel verder

Interesses peilen voor ons filmbureau

Nieuw op de Horticontact 2020 beurs, was de badge scanner. Iedere bezoeker en standhouder ontving een badge, met daaraan de eigen bedrijfsgegevens gekoppeld. Vind je een standhouder interessant? Scan jouw badge tegen hun badge-lezer. Dankzij dit concept konden wij peilen of onze diensten en video’s aanslaan. En dat deed het. We zijn tweede geworden qua scans, van ruim 460 exposanten. Mooie bevestiging, dat onze video’s én aandacht trekken én (video) marketing kansen bieden.

Beursactie (scan en win)

Iedereen die kans wilde maken op een timelapse productvideo, t.w.v. €1500,00, kon zichzelf aanmelden door zijn/haar badge te scannen. Dit heeft ons meer dan 175 aanmeldingen opgeleverd. De winnaar wordt 03 maart 2020 telefonisch benaderd en ook online bekend gemaakt op onze Social Media. Volg ons op Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven.

Kijk mee achter de schermen

De laatste dag hebben wij de Horticontact 2020 beurs gefilmd. Het leek ons leuk om jou de sfeer te laten proeven.
En dit was toch ook wel een speciale lancering voor ons. Genoeg redenen om Joost voor de camera te zetten.

Dus kijk mee achter de schermen en volg Joost op de beursvloer.