Wij zijn WestlandFilm – het Westland filmbureau voor de sierteelt

Opvallende video’s voor de sierteelt?

Wij weten hoe.

WestlandFilm staat voor het Filmbureau van het Westland, gespecialiseerd in de sierteelt sector. Maak kennis met ons team, onze Westlandse werkmentaliteit en lees over onze oprichting.

In 2017 vroeg Qualily ons mee te denken over een innovatieve video voor hun lelie. Om te kunnen innoveren, hebben wij een marktonderzoek uitgevoerd. Uit dit marktonderzoek is onze video marketing formule ontstaan. Deze formule is de fundering van onze bedrijfsvoering en vormt de basis van het succes van onze product- en bedrijfsvideo’s.
Met de combinatie van verschillende timelapses, een beeldend verhaal en ondersteunende muziek hebben wij de lelie verfilmd. Dit was onze eerste video voor de sierteelt sector. De video werd in enkele dagen meer dan dertigduizend keer bekeken.
De vele kijkers en positieve reacties op onze unieke filmstijl, waren voor ons een signaal dat de sierteelt en tuinbouw sector zaten te springen op een professioneel en gespecialiseerd filmbureau. Een Westlands filmbureau die de kunst van videomarketing tot een nieuwe standaard brengt.

WestlandFilm biedt iedere sierteelt kweker, teler, veredelaar, handelaar en ondernemer de kans gezien te worden.

Scroll en maak kennis met WestlandFilm

Video’s die verwonderen.

Van begin tot eind.

Joost Smies

Karsten Missot