Qualily BV
Lelie “Litouwen”

Scroll en bekijk meer over dit project

De resultaten op Facebook?

keer gedeeld

keer bekeken

keer geliked

De wensen

De witte lelie Litouwen van Qualily is al tien jaar een populaire lelie bij de kwekerij. Ter viering hiervan, de vraag of wij een tweede productvideo wilden maken. Een productvideo die Qualily kan inzetten als social media campagne en als promotiefilm op beurzen.

Het resultaat

Deze productvideo vertoont onze grote passie en kunnen, wij zijn er trots op. Het bewijs voor innovatieve sierteelt en tuinbouw video marketing is hier gezet.
De productvideo ging viral op Facebook, binnen drie dagen al tienduizenden keren bekeken en vele malen gedeeld. Cash & Carry locaties namen het initiatief een in het oog springendĀ product stand uit te stallen. Bij de entree een afspelend TV scherm met een uitgerolde rode loper voor de lelie Litouwen, ter verkoop. Hoe mooi is dat?

Qualily werd door de productvideo, gevraagd voor een artikel in het magazine Bloemisterij. En Martijn, die zal binnenkort wel handtekeningen uit mogen delen..

Facebook video campagne Lelie kwekerij Qualily

Onze aanpak

Voorafgaand hebben we samen met Qualily gebrainstormd overĀ het thema van de productvideo. Met de witte lelie en Qualily medewerker Martijn als rode draad (het gezicht) van iedere Qualily film, werd het concept helder. Een korte introductie om de aandacht van de kijker te pakken, om vervolgens met een spektakel van timelapses te eindigen.

Voor de intro van de film hebben wij een halve dag bij Qualily op locatie gefilmd (Maasdijk). Onze mobiele studio hebben wij opgebouwd in de koelcel (die stond gelukkig uit).

Om met de timelapse niet in herhaling te vallen, hebben wij gekeken naar een timelapse methode die nog verder gaat in de wow factor. Onze gedachte: wat als je om de bloem heen kan draaien, terwijl de bloem bloeit?
Uitdagend door het tijdsverloop, maar het is ons gelukt. Bij ons in de studio staan de camera’s op een programmeerbare plateau, die om de bloemen heen roteert. Gedurende vier dagen werden er al roterend foto’s genomen van de lelies. Om het perfecte beeld vast te leggen, is dit proces meerdere malen herhaald.

Samen met de cinematische muziek, verbeeldt de video een dans van de lelies. Bekijk de video bovenaan en laat ons weten wat jij ervan vindt, wij zijn benieuwd.

“Dit is de video die ons heeft doen besluiten, een filmbureau specifiek voor de sierteelt op te zetten.”

Wil je nog een ander project bekijken?
Wij zijn er trots op

QUALILY B.V.
LELIE ‘LITOUWEN’