Qualily BV
Lelie “Nashville”

Scroll en bekijk meer over dit project

De resultaten op Facebook?

keer gedeeld

keer bekeken

keer geliked

De wensen

De Westlandse lelie kwekerij Qualily klopte bij ons aan, om een productvideo te laten maken van hun gele lelie genaamd Nashville. De productvideo is onderdeel van hun social media campagne en wordt ook ingezet als promotiefilm op beurzen. De video moet bijdragen aan meer naamsbekendheid en Qualily op de kaart zetten als een innovatief lelie kwekerij.

Het resultaat

Met trots gepresenteerd, een productvideo zoals de tuinbouw in het Westland (en ver daarbuiten) nog niet eerder heeft gezien.
De productvideo ging viral, binnen enkele uren al vele malen gedeeld en binnen twee dagen 30.000 keer bekeken. De reacties zijn zeer positief, met zelfs complimenten voor Qualily vanuit The Dutch Flower Group voor het innoveren.

Wij noemen Martijn, Qualily medewerker en acteur in deze productvideo, al de Brad Pitt van ’t Westland. Hij zal deze titel mogen verdedigen, want het concept voor de volgende Qualily video ligt al klaar.

Facebook video campagne Lelie kwekerij Qualily

Onze aanpak

Met de wensen van Qualily op papier, hebben wij in een brainstormsessie eerst gezocht naar een rode draad tussen deze en eventuele toekomstige video’s. De rode draad werd Martijn, als gezicht van Qualily, die één of meerdere handelingen uitvoert in iedere productvideo. Ook het vaasleven van de lelie moest vanuit een nieuwe invalshoek worden gevisualiseerd. Hier hebben wij de timelapse methode voor ingezet.

Deze productvideo is de eerste video van Qualily, dus een kijkje bij de kwekerij binnen leek ons geschikt. Voor de introductie van de video hebben wij Martijn die het oogst- en afleverproces doorloopt, als een speelfilm gefilmd. Vervolgens wordt de koelceldeur dichtgeschoven, om vlekkeloos over te gaan naar de finale van de video. De timelapse. Door vanuit de introductie met een spanning naar de timelapse toe te werken, behoudt de film aandacht en een wow factor.

Deze productvideo is onze eerste video voor de Westlandse tuinbouw. De video wilden wij vanuit een nieuwe invalshoek benaderen. Geen video, maar een film; met een verhaal, krachtige muziek en klassieke composities. Bekijk de video (film) bovenaan en laat ons weten wat jij ervan vind, wij zijn benieuwd.

“Onze eerste video specifiek voor de tuinbouw, met naast een blik in de kwekerij ook een timelapse van de uitkomende lelies.

Het resultaat geeft een unieke kijk in het vaasleven van de lelie.”

“Met diverse test-shots, konden we bekijken of het handig was om de lelies voor een bluescreen te filmen. De blauwe achtergrond kan in de editing namelijk vervangen worden door een andere kleur, afbeelding of video.”

Wil je nog een ander project bekijken?
Wij zijn er trots op

QUALILY B.V.
LELIE ‘Litouwen’